AURA YOGA STUDIO

KUNDALINIYOGA I LAXVIK, HALMSTAD

Exempel på fyra olika fysiska yogapass:


"Kriya for Tolerance"

Ett kort pass med 6 övningar som kan dubbleras för extra effekt. Självklart har vi Sat Kriyan med i passet så att vi får kämpa lite extra med tålamodet. Vi boxas och skrattar!!! Meditation - Wah Yantee. En av sju mantran från "Aquarian Sadhana".


"Beginner´s Cleansing Set".

Den här serien av övningar kan få dig att känna dig lätt och vacker. Övningarna stimulerar energi och blodcirkulation i lungorna, stärker musklerna i magen, nedre delen av ryggen och midjan. Meditation - Long Ek Ong Kar.


"Balans i andra chakrat"

Kriyat strävar efter att låta dig uppleva kontakt med din njutning och kreativitet. Lust, glädje och ro infinner sig vid ett balanserat andra chakra. Meditation för ökad intuition- enligt yogisk tradition ökar din känslighet inför dagliga och kommande förändringar med denna meditation.


"SURIYA KRIYA - Ett energipass/Solens energi."

Bra för att stå emot förkylningar. Hjälper dig bla. att känna mer uttrycksfullhet och entusiasm och är bra för matsmältningen. Passet bygger upp styrkan i din kropp och din förmåga att fokusera på många olika uppgifter. Meditation på Pavan Pavan - Livskraft eller "May the force be with you".

0